taurusLogo

Posjete klijentima

Nazad
O projektu
O projektu
posjeta
Posjete klijentima
plasmani
Pregled plasmanaPosjeta Associazione Progetto Prijedor

U sklopu dvodnevne posjete po poslovnoj saradnji sa Predstavništvom međunarodne humanitarne organizacije Associazione Progetto Prijedor, čime je omogućen novi kreditni proizvod - Kredit za razvoj preduzetnika, MKD Taurus je ugostilo predstavnike agencije iz Italije. U posjeti našem Društvu su bili Massimo Sinigaglia, član odbora za mikrokredite na projektu i ekspert za mikrokredite Banca Etica, te Franco Turri, član odbora za mikrokredite na projektu i koordinator projekta.

Projekti Associazione Progetto Prijedor, nevladine, vanstranačke i neprofitne organizacije, namijenjeni su kao podsticaj za razvoj lokalnih malih preduzeća, preduzetnika i fizičkih lica u sektorima poljoprivrede, šumarstva, rukotvorina, prerade i marketinga prehrambenih proizvoda i usluga.

img-1 img-2

„Kako se saradnja MKD Taurus i Associazione Progetto Prijedor odvija u skladu sa projektom, mišljenja smo da treba da čujemo glas naših klijenata i da dobijemo informacije o njihovim potrebama.“ izjavio je Massimo Sinigaglia.

„Kako je prvim danom posjete po rasporedu bila planirana terenska posjeta naših klijenata koji su direktni korisnici kreditnog fonda - Kredit za razvoj preduzetnika, obilaskom naših korisnika i uvidom u činjenično stanje moglo se samo reći da se projekat odvija u skladu sa očekivanjima.“ izjavio je Franco Turri, član odbora za mikrokredite na projektu i koordinator projekta.

Drugog dana posjete delegacije iz Italije, osoblje ekspoziture Prijedor MKD Taurus Banja Luka, organizovalo je prezentaciju i promociju kreditnog proizvoda – Kredit za razvoj preduzetnika u sali društvenog doma u Gomjenici gdje je rukovodilac ekspoziture Prijedor, Dalibor Jović, održao prezentaciju i predstavio projekat Associazione Progetto Prijedor koji se finansira putem MKD Taurus Banja Luka. Na navedenoj promociji su se predstavili i naši gosti iz Italije i predstavnici lokalne kancelarije Associazione Progetto Prijedor.

img-3 img-4

Posjeta Associazione Progetto Prijedor

Mikrokreditno društvo Taurus je u srijedu, 28.07.2021. godine posjetio Massimo Sinigaglia, ekspert za mikrokredite u Banci Etica iz Trenta (Italija).

u kancelariji Razlog posjete su bile redovne aktivnosti povodom potpisivanja ugovora o poslovnoj saradnji sa Predstavništvom međunarodne humanitarne organizacije Associazione Progetto Prijedor, čime je omogućen novi kreditni proizvod - Kredit za razvoj preduzetnika.

Projekti Associazione Progetto Prijedor, nevladine, vanstranačke i neprofitne organizacije, namijenjeni su kao podsticaj za razvoj lokalnih malih preduzeća, preduzetnika i fizičkih lica u sektorima poljoprivrede, šumarstva, rukotvorina, prerade i marketinga prehrambenih proizvoda i usluga.

Krediti za razvoj preduzetnika omogućeni su na teritoriji grada Prijedora.

Massimo Sinigaglia, član odbora za mikrokredite na projektu i ekspert za mikrokredite Banka Etica, izrazio je svoje veliko zadovoljstvo time što je prilikom obilaska naših klijenata ustanovio da se saradnja MKD Taurus i Associazione Progetto Prijedor odvija baš u onom smislu u kojem je i planirano projektom.

"Veoma mi je drago i pozitivno sam iznenađen onim čime sam vidio prilikom današnjeg obilaska, i vjerujem da će naša dosadašnja saradnja da se nastavi. Ne samo da ćemo nastaviti saradnju sa MKD Taurus nego ćemo i nastojati da proširimo našu ponudu, a sve u cilju podizanja standarda života za građane Bosne i Hercegovine. Uvjereni smo da MKD Taurus ispunjava sve ugovorom preuzete obaveze, što je još jedan razlog da naša saradnja nastavi da se razvija i nadograđuje.", rekao je Sinigaglia.

Poslovna saradnja se odvija na način da je predstavništvo međunarodne humanitarne agencije Associazione Progetto Prijedor obezbijedilo novčana sredstva koja se putem Mikrokreditnog društva Taurus plasiraju krajnjim korisnicima. Svrha poslovne saradnje je podsticaj za razvoj lokalnih malih preduzeća, preduzetnika i fizičkih lica u sektorima poljoprivrede, šumarstva, rukotvorina,prerada i marketing prehrambenih proizvoda i usluga, budući da većina potencijalnih korisnika mikrokredita nema mogućnost pristupa tradicionalnom finansiranju koje nude finansijske institucije u gradu Prijedoru. Maksimalan iznos kredita za poslovne djelatnosti fizičkih i pravnih lica je 10.000,00 KM sa rokom otplate na 24 mjeseca uz nominalnu kamatnu stopu od 0,9 % na kratkoročni kredit do 12 mjeseci, i uz nominalnu kamatnu stopu od 6,9 % na dugoročni kredit do 24 mjeseca.

teren teren teren teren
Kako?

Kako do kredita?
Kreditni proizvodi

Kreditni proizvodi
Posaljite upit

Pošaljite upit
Zahtjev za kredit

Zahtjev za kredit
Kreditni kalkulator

Kreditni kalkulator