taurusLogo
novosti

Novosti

Nazad
Mikrokreditno društvo Taurus otvara još jednu ekspozituru u Banja Luci

Mikrokreditno društvo Taurus širi svoje poslovanje i otvara još jednu ekspozituru u Banja Luci. Nova ekspozitura se nalazi u naselju Lazarevo, na adresi Knjaza Miloša 92, preko puta kasarne Kozara. Ovo novo poslovanje predstavlja važan korak za Društvo, koje se fokusira na pružanje visokokvalitetnih mikrofinansijskih i kreditnih usluga. Otvaranjem ove ekspoziture mikrokreditno društvo Taurus nastoji da bude bliže svojim klijentima i da im ponudi još bolju dostupnost svojih usluga.

Lazarevo je odabrano zbog svoje strateške lokacije i potrebe za dodatnim finansijskim uslugama u tom području. Kreditni službenici iz Mikrokreditnog društva Taurus će biti na raspolaganju kako bi klijentima pomogao sa svim njihovim finansijskim potrebama i kreditnim uslugama.


poslovnica
Ekspozitura Lazarevo
poslovnica
Ekspozitura Lazarevo
poslovnica
Ekspozitura Lazarevo
poslovnica
Ekspozitura Lazarevo

Društvo kontinuirano radi na unapređenju svojih usluga kroz edukaciju zaposlenih i implementaciju najnovijih tehnologija. Otvaranje ove ekpoziture dio je njihovog strateškog plana širenja. Društvo vjeruje da će ovo povećati povjerenje klijenata i dodatno učvrstiti njihov položaj na tržištu mikrofinansija. Kroz ovaj potez, Mikrokredtino društvo Taurus nastavlja svoju misiju pružanja podrške malim preduzetnicima i građanima, pomažući im da ostvare svoje finansijske ciljeve.

Mikrokreditno društvo Taurus poznato je po tome što pruža brza i jednostavna finansijska rješenja, sa širokim spektrom kreditnih proizvoda. Naša ponuda uključuje brze kredite bez naknade za obradu, poljoprivredne kredite, kredite za penzionere, stambene kredite, kao i kredite za registraciju vozila u saradnji sa Dunav osiguranjem i Euroherc osiguranjem. Ovi proizvodi osiguravaju da naši klijenti dobiju upravo ono što im je potrebno.


Kako?

Kako do kredita?
Kreditni proizvodi

Kreditni proizvodi
Zahtjev za kredit

Zahtjev za kredit
Posaljite upit

Pošaljite upit
Kreditni kalkulator

Kreditni kalkulator