taurusLogo
novosti

Novosti

Nazad
Mikrokreditno društvo Taurus širi svoje poslovanje i otvara još jednu ekspozituru u regiji

Taurus otvara svoju novu ekspozituru u Novom Gradu koja je smještena na adresi Miće Šurlana 20. Nova ekspozitura se nalazi na povoljnoj lokaciji koja omogućava lak pristup klijentima iz različitih dijelova grada.

Otvorivši svoja vrata u Novom Gradu, Društvo nastavlja širiti svoju prisutnost i pružati potrebnu finansijsku podršku lokalnoj zajednici. S obzirom na širok katalog kreditnih proizvoda koje nude, nova ekspozitura donosi raznovrsne mogućnosti za različite potrebe klijenata.


poslovnica
Ekspozitura Novi Grad
poslovnica
Ekspozitura Novi Grad
poslovnica
Ekspozitura Novi Grad
poslovnica
Ekspozitura Novi Grad

Mikrokreditno društvo Taurus je poznat po pružanju brzih i jednostavnih finansijskih rješenja te je njihova ponuda kreditnih proizvoda obuhvatna. Naši kreditni proizvodi, uključujući brzi kredit bez naknade za obradu, poljoprivredni kredit, penzionerski kredit, stambeni kredit i kredit za registraciju vozila (u saradnji s Dunav osiguranjem i Euroherc osiguranjem), osiguravaju da naši klijenti dobiju ono što im je potrebno.

Jedna od ključnih prednosti poslovanja sa mikrokreditnim društvom Taurus jeste njihov fokus na pristupačnost i fleksibilnost. Uz konkurentne kamatne stope i prilagođene uslove, klijenti mogu očekivati podršku prilikom donošenja finansijskih odluka, uzimajući u obzir njihove individualne potrebe i mogućnosti.

Taurus potvrđuje svoju predanost pružanju finansijske podrške lokalnoj zajednici te cilja na olakšavanje pristupa mikrokreditima i drugim finansijskim proizvodima za širok spektar klijenata. Nova ekspozitura u Novom Gradu pružiće klijentima iste prednosti koje su postale prepoznatljive za mikrokreditno društvo Taurus - brze odgovore, jednostavne uslove i konkurentne kamatne stope.


Kako?

Kako do kredita?
Kreditni proizvodi

Kreditni proizvodi
Zahtjev za kredit

Zahtjev za kredit
Posaljite upit

Pošaljite upit
Kreditni kalkulator

Kreditni kalkulator